Home » Recepten » Thaise Omelet met Nasi groente

Thaise Omelet met Nasi groente

Gepubliceerd op 28 mei 2021 om 06:00

Een super snel en vullend omelet! Een maaltijd vol groente met de smaken uit mijn favoriete keuken, Thailand!

Dit gevulde omelet heb ik op alle momenten al op! Voor de lunch, avondmaal en een kliekje voor het ontbijt.  Ik koop standaard een bak nasi-bami groente in de winkel, maar dat wil niet zegen dat ik altijd zin heb ik dat gerecht. Die bak vol groente is een heerlijke basis voor dit gevulde Thaise omelet.

 

Ingrediënten voor 2 porties omelet

  • 6 eieren
  • 1 pak nasi-bami groente
  • 2-3 tn knoflook
  • gember
  • vissaus (of zout)
  • sojasaus

Extraatjes

  • sriracha
  • koriander
  • taugé

Neem een grote koekenpan en bak hier eerst de fijngehakte knoflook en gember in. Voeg na een paar minuten de nasi groente toe. Als de groente zacht zijn gebakken kunnen de eieren erbij. Breek deze eerst in een kom/beker, roer door en kruid met vissaus of zout. Doe het eimengsel in de pan en bak deze eerst aan één kant. Maak 4 kwarten in de pan er draai deze om. Bak enkele minuten aan de andere zijde.

Verdeel het omelet over twee borden en serveer er wat extra koriander, taugé en sriracha bij.

Voedingswaarde voor een half Thaise omelet

350 Kcal C.30 F.13 P.24


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.