Home » Receptenindex » Glutenvrije Banana Bounty Balls

Glutenvrije Banana Bounty Balls

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 06:00

Deze bounty balls zijn afhankelijk van het soort chocolade ook Vegan.  Een heerlijke snelle snack met maar drie ingrediënten. 

Een super snel koekjes recept waarbij de keuken heerlijk naar kokos en banaan zal ruiken. Deze koekjes zijn ook zonder chocolade dip erg lekker.

 

Ingrediënten voor 8 stuks

  • 1 banaan (rijp!)
  • 75 gr kokosrasp
  • 30 gr pure chocolade

Verwarm de oven op 180 graden.

Prak de banaan in een kom goed fijn en doe hier de kokosrasp bij. Roer tot een geheel.

Vorm op een bakpapier 8 balletjes en druk deze plat. Bak deze bounty balls  25 minuten in de oven.

Laat even afkoelen buiten de oven. Smelt ondertussen de chocolade in de magnetron of au bain marie.

Dip de bounty balls in de gesmolten chocolade of druppel deze over de balls.

Laat uitharden in de koelkast.

 

Voedingswaarde per stuk inc.l chocolade dip.

98 Kcal C.6 F.7 P.1

*niet elk soort chocolade is vegan, dit staat op de verpakking. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.