Home » Receptenindex » Meatza Pizza!

Meatza Pizza!

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 06:00

Meatza Pizza! In mijn Paleo 'fase' stond deze meatza pizza iedere maand wel op tafel. Vrij van granen en een bodem vol eiwit.

De meatza pizza van jaren terug is wel iets aangepast. Ik gebruik in deze versie magerder vlees en minder toppings.

Zowel koud als warm vind ik deze snack heerlijk. Je kunt er ook voor kiezen kleine hapklare mini meatza's te maken, leuk voor op een feestje.

 

Ingrediënten voor 1 meatza

  • 125 gr Duitse biefstuk
  • 25 gr 30+ kaas geraspt
  • 20 gr Heinz 50% ketchup
  • 10 gr tomatenpuree
  • 5 gr pesto
  • Italiaanse kruiden

Verwarm de oven op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. 

Neem een Duitse biefstuk en druk tegen plat tot een bodem. Probeer er een zo dun mogelijke laag van te maken.

Bak het gehakt 5 minuten in de oven.

Haal de bodem uit de oven en besmeer deze met met de tomatenpuree en ketchup. Strooi hier wat Italiaanse kruiden overheen.

Beleg de pizza met de kaas en pesto en bak deze voor 10 tot 15 minuten in de oven.

 

Voedingswaarde per meatza! 

278 Kcal C.6 F.13 P.33


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.