Soms heb je trek in van alles en toch ook weer in niks. Precies op zo'n moment gooide ik dit rommeltje bij elkaar. Dat pakte lekker uit! Het is vullend door de havermout, fris door de kwark en lekker creamy door de custard. Wat zoet fruit erbij en in alle lekkere trek is voorzien.
In the mood voor een ontbijt met kwark, havermout of custard?
Waarom kiezen? Dit bakje is van alle smaken en structuren voorzien.
Doe voor de custard-cream 150 ml water, custardpoeder, eiwitpoeder en zoetstof in een steelpannetje. Zet het vuur medium/laag en roer dit met een garde goed door. Zodra het kookt kan het vuur op z'n zachts. Roer door tot je de gewenste dikte hebt bereikt.
Doe de havermout in een magnetron bestendig bakje en doe hier water bij tot de havermout net onder staat. Zet het 1,5 minuut in de magnetron. Roer even door en verwarm vervolgens nog 30 seconden in de magnetron.
Verdeel de custard, kwark en havermout in een bakje en doe hier wat frambozen bovenop!
Opdiening grootte 1
Opdieningen 1
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.