Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

BETALING

Nadat er een bestelling is geplaatst ontvang je een email over de betaling. Je ontvangt de betaalgegevens in dit bericht.  Pas nadat de betaling is ontvangen wordt je bestelling vers gemaakt. Geef in de laatste stap van de bestelling bij opmerkingen aan als je graag een betaalverzoek per email of WhatsApp ontvangt. Let op dat de ingevoerde contactgegevens correct zijn.

 

AFHALEN EN BEZORGING

De bestelling kan gratis worden afgehaald bij Café restaurant De Punt, te Baambrugge. Dit is enkel mogelijk op afspraak na een geplaatste bestelling met een afhaalbevestiging van Alles wat ik lekker vind.

De Punt is enkel het uitgifte punt, de bestellingen worden elders vers gemaakt. 

 

Voor  € 1,50 worden de bestellingen in Abcoude en Baambrugge bezorgd.  Na de bestelling wordt contact opgenomen over de gewenste dag en levertijd. 

Woon je buiten deze gebieden, maar welk lekkere trek?  Neem dan contact op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. De kosten zijn afhankelijk van de afstand of mogelijke verzendmethode.

 

TERMIJN AFHALEN EN BEZORGING

Geef in de laatste stap van de bestelling bij opmerkingen aan wanneer je deze wilt afhalen/ laten bezorgen. Let op dat de ingevoerde contactgegevens correct zijn. Houd een minimale termijn van 48 uur aan. Haast en trek? Stuur een bericht, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.