De ene wafel is de andere niet, elke kleine verandering in een recept kan weer totaal anders uitpakken. Ik wissel vaak met verhoudingen en toevoegingen in een wafelbeslag. Deze mix eet ik nu al drie dagen achtereen, een teken dat het in de smaak valt. Tijd om uit te typen dus!
Geen idee waarom dit in het Engels moet. Bananenbrood-wafel klinkt net zo lekker toch ?
- 1 ei
- 1 eiwit
- 50 g banaan (zo rijp / bruin mogelijk)
- 50 g magere kwark
- 35 g havermout
- 25 g eiwitpoeder (vanille of smaak naar keuze)
- 1/2 tsp bakpoeder
- 1/2 tbsp kaneel
- 1/2 tsp zoetstof
- snuf zout
Opdieningen 1
- Hoeveelheid per opdiening
- % dagelijkse waarde *
- Totaal koolhydraten 36g12%
- Proteïne 36g72%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Note
Garneer de wafels met wat plakjes banaan, appelstroop en of wat pindakaas.
Let op. Niet ieder soort havermout is glutenvrij!
Heb jij dit recept gemaakt?