Banana Bread Waffle

Met maar een paar ingrediënten maak je deze Banana Bread Waffles.
pinit

De ene wafel is de andere niet, elke kleine verandering in een recept kan weer totaal anders uitpakken. Ik wissel vaak met verhoudingen en toevoegingen in een wafelbeslag. Deze mix eet ik nu al drie dagen achtereen, een teken dat het in de smaak valt. Tijd om uit te typen dus!

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 10 minuten Totale tijd 15 minuten
Porties: 1 Calorieën: 387

Beschrijving

Geen idee waarom dit in het Engels moet. Bananenbrood-wafel klinkt net zo lekker toch ? 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een mixer of blender en maak er een mooi beslag van.

    Het beslag lijkt redelijk vloeibaar. Laat deze ongeveer +/- 3minuten staan om meer in te dikken.

    Verwarm het wafelijzer en spray deze in met bakspray.

    Verdeel het beslag over de hete ijzers en bak de wafels mooi bruin.

    De wafels zijn klaar als er geen stoom meer uit het ijzer komt. (+/- 5 minuten)



    Met deze mix maakte ik 4 wafels!
Voedingswaarden

Opdiening grootte 1

Opdieningen 1


Hoeveelheid per opdiening
Calorieën 387kcal
Calorieën van vet 9kcal
% dagelijkse waarde *
Totaal koolhydraten 36g12%
Proteïne 36g72%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

Note

Garneer de wafels met wat plakjes banaan, appelstroop en of wat pindakaas.

 

Let op. Niet ieder soort havermout is glutenvrij!

Heb jij dit recept gemaakt?