Banoffee pie is taart met bananen, room en toffee. Niet perse een alledaags ontbijt. De smaakcombinatie in deze havermoutpap is (bijna) net zo lekker.
Deze havermoutpap-creatie kwam voort uit zoete trek en de behoefte aan een goede basis voor een halve marathon. Geen eiwitpoeder maar flink wat koolhydraten om te vlammen.
Snij de helft van de banaan in plakjes en prak de rest fijn.
Doe de bananenprak, havermout en het snufje zout in een steelpan. Schenk hier water bij tot de massa net water onder staat.
Breng zachtjes aan de kook en laat dit 10 minuten pruttelen. Roer geregeld door.
Zodra dit alles een mooie zachte pap is kan deze van het vuur en roer je de flavour drops erdoor.
Drop de toppings erop en plakjes banaan erop en eetsmakelijk!
Opdiening grootte 1
Opdieningen 1
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Let op. Niet ieder soort havermout is glutenvrij.