Stoofvlees vind ik in alle soorten een succes. Met kip, varken en rund. Allemaal helemaal lekker. Meestal pak ik mijn recept voor Stoofvlees met Grand Prestige bier.
Ook een aanrader.;)
Een lekker stoofpotje komt altijd van pas. Dit gerecht kun je zowel in de slow cooker als braadpan bereiden.
- 1 kg sukadelappen
- 0.5 l runderbouillon (1 blokje met water)
- 100 g ketjap
- 3 Stuk teen knoflook
- 2 Stuk ui
- 2 tbsp tomatenpuree
- 2 tbsp sambal
- 2 tbsp azijn ((appel, rijst of witte))
- 1 tsp nootmuskaat (kruidenpoeder)
- 1 tsp kruidnagel (kruidenpoeder)
- zwarte peper
- zout
Opdieningen 5
- Hoeveelheid per opdiening
- % dagelijkse waarde *
- Totaal koolhydraten 13g5%
- Proteïne 44g88%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Note
Wanneer ik stoofvlees of soep maak eten wij het altijd de dag daarna. Nog Lekkerder!
Heb jij dit recept gemaakt?