Stoofvlees met Grand Prestige bier

Gewoon een heerlijke pan stoofvlees zonder gekkigheid
pinit

Eén van de lekkerste biertjes is ook mooie basis voor een lekkere pan stoofvlees. Niet te veel poespas, gewoon goed eten. 

Voor deze pan Grand Prestige stoofvlees heb ik de slowcooker het meeste werk laten doen. Heb je geen slowcooker dan kan dit natuurlijk ook in de pan op een laag vuurtje. Wanneer ik stoofvlees of soep maak eten wij het altijd de dag daarna. Nog Lekkerder! 

Moeilijkheidsgraad: Beginner Porties: 4

Beschrijving

Heb je geen slowcooker dan kan dit natuurlijk ook in de pan op een laag vuurtje. Wanneer ik stoofvlees of soep maak eten wij het altijd de dag daarna. Nog Lekkerder! 

Ingrediënten voor 1 flinke pan

Bereiding

  1. Snij de riblappen in grove stukken en de ui in ringen.

    Verwarm een beetje olie in de pan en schroei het vlees in de hete pan dicht.

    Voeg de ui toe en bak deze even iets zachter. Voeg vervolgens ook de bloem toe en schep alles door elkaar.

    In het geval je een slowcooker hebt kunnen nu alle ingrediënten in de cooker.

    Zet deze op standje high voor 6-8 uur.  Laat dit vervolgens afkoelen in een afsluitbare bak en bewaar het in de koeling voor het diner de volgende dag.

    Natuurlijk kun je deze pan ook na 8 uur pruttelen direct opeten, maar probeer het dagje extra eens. 

Voedingswaarden

Opdiening grootte 1

Porties 4


Hoeveelheid per portie
Calorieën 394
Calorieën van vet 15
% dagelijkse waarde *
Totaal koolhydraten 21g8%
Proteïne 32g64%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

Note

*700 gram is natuurlijk genoeg vlees voor 4 porties. Maar eerlijk waar, mijn grote mee-eter en ik hebben deze pan samen lekker opgepeuzeld.. 

Heb jij dit recept gemaakt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *