Voedingswaarden
Opdieningen 12
- Hoeveelheid per opdiening
- Calorieën 200kcal
De taart heeft wat weg van Hollandse appeltaart, enkel met meer kruiden en jam i.p.v. appels. Hopelijk komt de food-blogpolice niet op mij door dit vergelijk.
Boter en suiker luchtig kloppen.
Vervolgens de boten, bloem, ei en kruiden erbij. Laat het deeg +/- 30 minuten rusten in de koelkast.
Deeg verdelen in 4 delen. 3 Delen over de bodem uitrollen. Bodem bedekken met de jam en vervolgens in patroon/raster de 1/4 verdelen over de bovenkant.
40-45 minuten in de oven op 190 graden.
Deeg verdelen in 4 delen.
3 Delen over de bodem uitrollen.
Bodem bedekken met de jam en vervolgens in patroon/raster de 1/4 verdelen over de bovenkant.
40-45 minuten in de oven op 190 graden.
Opdieningen 12
Deze taart schijnt lekkerder te zijn na 1 a 2 dagen. Zelf heb ik dit nog niet getest. (Taart-op)