Door amandelmeel te gebruiken i.p.v. gewone bloem bevatten deze pannenkoeken ongeveer 90% minder koolhydraten in vergelijking met de traditionele versie. Ze passen daarmee goed in zowel een Keto als Paleo schema.
Oh en ze zijn ook nog eens glutenvrij en lactosevrij... Zijn er nog meer termen beschikbaar ;)
Met maar 3 ingrediënten maak je deze vullende fluffy pannenkoekjes. Ze zijn koolhydraatarm en vol goede vetten.
Meng het amandelmeel, appelmoes en ei samen met het bakpoeder en zout. Roer door tot een egaal beslagje.
Verwarm een pan met wat (kokos)olie op middelhoog vuur. Schep 2 eetlepels beslag per pannenkoek in de pan, zo zijn ze makkelijk te keren.
Bak per zijde aan, keer om wanneer je ziet dat de randjes wat droger zijn.
Opdiening grootte 2
Opdieningen 1
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Deze mix kan ook in je wafelijzer! Check het recept hier.