Dit heerlijke mengelmoesje heeft de mr. bedacht. Het scoort hoog op vele belangrijke doordeweekse pijlers; snel, makkelijk, smaakvol en weinig afwas.
Mijn 'gezondere versie vind je op deze pagina; de Kipsalade met pesto en courgette, maar die doet er nu even niet toe.
Vooral met het soort pesto kun je het verschil maken. De houdbare potjes uit de supermarkt vind ik niet heel boeiend... Zelf pesto maken is natuurlijk het lekkerst.
Ik pak meestal een bakje verse pesto van de Lidl, erg lekker! #lidlfangirl
Kook de pasta volgend de aanwijzingen op de verpakking al dente in gezouten water.
Terwijl dit kookt snij je de kip, tomaten en mozzarella in blokjes.
Giet de pasta af en voeg alle pesto toe aan de pan gekookte pasta.
Roer alle pesto door de pasta.
Voeg vervolgens de kip, tomaten en mozzarella toe.
Roer als laatste de rucola door de pan.
That's all! Kan het nog makkelijker?
Opdiening grootte 1
Opdieningen 4
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Deze makkelijke mix leent zich geweldig voor allerlei variaties. Een paar ideeën: