Nog even dagdromen tot ik weer een echte apfelstrudel kan opsmullen. Tot die tijd maak ik geregeld deze apfelstrudel havermoutpap.

Apfelstrudel oats
Beschrijving
Het heeft alles wat de échte ook heeft. Warme appel, rozijntjes, kaneel en natuurlijk vanille saus.
Een beetje inlevingsvermogen erbij en je kunt elke dag genieten van deze apfelstudel havermoutpap.
Ingrediënten voor één apfelstrudel havermout
Bereiding
-
Meng het water met custard, eiwitpoeder en zoetstof. Roer goed door met een garde.
Doe dit in een steelpannetje op laag vuur. Breng het aan de kook.
Kook dit net zo lang tot je een dikke vla/saus substantie hebt.
Zet het vuur uit.
Doe de havermout in een kommetje en vul dit tot een 1/2 vingerkootje met water.
Zet de havermout met water steeds 1 minuut in de magnetron en roer door.
Meestal is 3 keer 1 minuut voldoende, afhankelijk van je hoeveelheid water.
Snij de appel in stukjes en doe deze samen met het kaneel ook steeds 1 minuut in de magnetron en roer door.
Leg nu de appel, havermout en vanillesaus in een kommetje en top af met wat rozijnen.
Voedingswaarden
Opdieningen 1
- Hoeveelheid per opdiening
- Calorieën 293kcal
- % dagelijkse waarde *
- Totaal koolhydraten 48g16%
- Proteïne 14g29%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.