Eiwitrijke krentenbol broodpudding

Porties: 1 Totale tijd: 20 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Een snelle een heerlijke broodpudding met wat extra eiwitten.
pinit

Oude krentenbollen, daar kan ik wel wat mee! Een variatie op de krentenbol wentelteefjes, met een protein shake i.p.v. melk.

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 20 minuten
Porties: 1 Calorieën: 274

Beschrijving

Een beetje ontstaan uit luiigheid.

Voor de krentenbollen wentelteefjes zijn iets meer handelingen nodig.

Met deze broodpudding is het alleen even scheuren en mixen. De oven doet de rest!

Ingrediënten voor 1 broodpudding

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 175 graden.

    Mix de eiwitten samen met het eiwitpoeder in een beslagkom. Doe hier +/- 5 eetlepels water bij. Voeg ook het kaneel, zoet en zout toe en roer alles tot een geheel.

    Scheur de krentenbol in stukken en mix door het beslag, laat even staan tot al het vocht in de stukjes is opgenomen.

    Neem een klein ovenschaaltje/bakje en vet deze in.

    Schep hier de krentenbollenmix in en plaats het bakje voor 15-20 minuten in de oven.

    Deze lekkere warme pudding smaakt ook goed met wat kwark, kokosrasp op rozijnen!
Voedingswaarden

Opdieningen 1


Hoeveelheid per opdiening
Calorieën 274kcal
% dagelijkse waarde *
Totaal koolhydraten 39g13%
Proteïne 26g52%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

Heb jij dit recept gemaakt?