Thaise Omelet met Nasi groente

Een super snel en vullend omelet! Een maaltijd vol groente met de smaken uit mijn favoriete keuken, Thailand!
pinit

Dit gevulde omelet heb ik op alle momenten al op! Voor de lunch, avondmaal en een kliekje voor het ontbijt.  Ik koop standaard een bak nasi-bami groente in de winkel, maar dat wil niet zegen dat ik altijd zin heb ik dat gerecht. Die bak vol groente is een heerlijke basis voor dit gevulde Thaise omelet.

Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 15 min Porties: 2 Calorieën: 350

Beschrijving

Een super snel en vullend omelet! Een maaltijd vol groente met de smaken uit mijn favoriete keuken, Thailand!

Ingrediënten voor twee Thaise omelet

Bereiding

  1. Neem een grote koekenpan en bak hier eerst de fijngehakte knoflook en gember in. Voeg na een paar minuten de nasi groente toe. Als de groente zacht zijn gebakken kunnen de eieren erbij. Breek deze eerst in een kom/beker, roer door en kruid met vissaus of zout.

    Doe het eimengsel in de pan en bak deze eerst aan één kant.

    Maak 4 kwarten in de pan er draai deze om. Bak enkele minuten aan de andere zijde.

     

    Verdeel het omelet over twee borden en serveer er wat extra koriander, taugé en sriracha bij.
Voedingswaarden

Opdiening grootte 1

Porties 2


Hoeveelheid per portie
Calorieën 350
Calorieën van vet 13
% dagelijkse waarde *
Totaal koolhydraten 30g10%
Proteïne 24g48%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

Note

Extra lekkere toppings

  • sriracha
  • koriander
  • taugé

Heb jij dit recept gemaakt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *