Mijn favoriete salade, de Caesar! Koolhydraatarm en vol eiwitten. Deze keer in de vegetarische versie, gewoon voor de afwisseling.
De allerlekkerste caesar salade eet ik bij Café-restaurant de Punt te Baambrugge. Vol met kip, een eitje en alles wat er verder in hoort. Een dagje minder vlees kan nooit kwaad. Voor die dagen is dit een lekker recept, de vegetarische caesar.
Zonder kip en ansjovis, maar met lekker veel kaas en een ei.
Vegetarische Caesar Salade
Beschrijving
Mijn favoriete salade, de Caesar! Koolhydraatarm en vol eiwitten. Deze keer in de vegetarische versie, gewoon voor de afwisseling.
Ingrediënten voor twee salades
Instructions
-
Kook de eieren en snij de sla, tomaten en rode ui in stukken. Snij ieder ei in partjes en rasp de kaas.
Bak de vegetarische kipstukjes rondom mooi bruin in een koekenpan.
Neem een diep bord en doe hier een bodem ijsbergslag in gevolgd door de tomaten, rode ui, vegetarische kip, ei, kaas en kappertjes.
Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje en verdeel deze als laatste over de salade.
Opdieningen 2
- Hoeveelheid per opdiening
- Calorieën 419kcal
- Calorieën van vet 23kcal
- % dagelijkse waarde *
- Totaal koolhydraten 10g4%
- Proteïne 39g78%
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
Note
Optioneel
- 100 gr verse aardbeien
- 15 gr hagelsag
- 15 gr bramenjam