Broccoliwafels met kaas

Wafels.. alweer !? Ja, nomnomnom.
pinit

De Carrot Cake Protein Waffels zijn absoluut mijn favoriet. Voor de hartige trek heb ik een kleine variatie. Heerlijk met wat sriracha en kaas. Geen broccoli fan en ga je liever voor bloemkool. Check dan vooral ook mijn recept voor de bloemkool wafels.

Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 15 min Porties: 4 Calorieën: 493

Beschrijving

Alles wat met wortel smaakt, moet vast ook goed uitpakken met broccoli. Dat was het idee.

Ingrediënten voor 4 wafels incl. kaas en saus

Bereiding

  1. Hak de broccoli in stukjes en doe deze samen met het alle andere ingrediënten voor de wafels in een mixer. Mix tot je geen stukjes meer ziet.

    Spray het hete wafelijzer in en bak de wafels in ongeveer 10 minuten af.

    Spray/ vet het ijzer goed in om te voorkomen dat de waffels blijven plakken.

    De wafels zijn gaar als er geen stoom meer van het ijzer af komt.

    Met deze mix maak ik 4 wafels

     

    Doe de kaas en sriracha over de wafels en tast toe!

Voedingswaarden

Opdiening grootte 4

Porties 1


Hoeveelheid per portie
Calorieën 493
Calorieën van vet 18
% dagelijkse waarde *
Totaal koolhydraten 44g15%
Proteïne 34g68%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.

Heb jij dit recept gemaakt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *